Scribbles

GNRL Season II - Event 05

Rock and Roll στο Μαρούσι

Με την οργή του Wotan να έχει ανοίξει τους ουρανούς και σχεδόν άυπνος κατάφερα να σύρω το κουφάρι μου μέχρι την Κάισσα Αμαρουσίου για το πέμπτο τουρνουά της σαιζόν. Έχει πέσει πολύ κούραση αυτό τον καιρό, και ήξερα ότι πρέπει να δώσω στον εαυτό μου έξτρα κίνητρο για να κινητοποιηθώ, οπότε μετά από μια έκλαμψη του Σαββάτου έφτιαξα δυο εντελώς παρανοϊκά decks όχι μόνο για το extra challenge αλλά και για συμπαράσταση στον αγαπητό team mate Johnny Rep που εκτελώντας την μυστική αποστολή του Secret Santa του από το BGG κατέβηκε με πολύ γενναίες επιλογές. Για να δούμε λοιπόν τι κατέβασε η γκλάβα μου
Monday, November 25, 2013/Author: Vexation/Number of views (647)/Comments ()/ Article rating: No rating
European Championship 2013 Warsaw

European Championship 2013 Warsaw

Thoughts and recollections from Warsaw

I must admit this was the first time I was not looking forward to attending a large euro-L5R event. There were a lot of factors contributing to this situation, most of them personal & work related, but I would be a liar if I claimed that I wasn’t affected by the overall climate of doom and gloom that has perched in the hearts of most L5R players due to EE being, well, bollocks at the moment. Still, Michael and Manolis were pretty convinced to have me tag along, so who am I to go against the will of people?
Wednesday, November 20, 2013/Author: Vexation/Number of views (663)/Comments ()/ Article rating: No rating
Tags:
Team BTLG Open Challenge 2013

Team BTLG Open Challenge 2013

Cause It's Better to Be Lucky Than Good (tm)

Με αρκετή καθυστέρηση, γιατί έχουμε Corporate Shuffle και στο εγχώριο NBN γίνεται κόλαση, κατάφερα να γράψω το ραπόρτο για το event του Σαββάτου 9/11. Κατόπιν λαϊκής απαίτησης, ξεκινάμε με τα προκαταρκτικά –προ του τουρνουά- για να ακολουθήσουν τα match reports.
Friday, November 15, 2013/Author: Peflord/Number of views (674)/Comments ()/ Article rating: No rating
Amethyst 3.0

Amethyst 3.0

The New Perspective

L5R Report from Amethyst 3.0
Monday, November 11, 2013/Author: Vexation/Number of views (1001)/Comments ()/ Article rating: No rating
Tags:
GNRL Season II - Event 03

GNRL Season II - Event 03

Efficient, Reliable, Humane (ή αλλιώς Crime doesn’t pay)

Κυριακή 27 του μηνός, και παρόλο το τριήμερο, το Έσσεν, τον σούπερ καιρό και τον Αγ. Δημήτρη που κράτησε αρκετό κόσμο μακριά από τα τραπέζια, καταφέραμε να μαζέψουμε 16 άτομα στο τελευταίο τουρνουά πριν το Amethyst. Επειδή γενικώς είμασταν λίγο χαλαροί και λίγο καθυστερημένοι (καταραμένη εθνική – sorry guys) επέλεξα να παίξουμε 4 γύρους, γεγονός που δημιούργησε πολλές ισοβαθμίες στις θέσεις 2-6 αλλά ευτυχώς δεν θα έφερνε καμία αλλοίωση στην πρώτη θέση μια και ο Greywind κυριολεκτικά σάρωσε το event (και δεν έχω και ιδέα τι έπαιζε μια και δεν τον είδα ποτέ να παίζει – κάτι θα έκανε καλά πάντως για να κάνει 7 νίκες και ένα timed draw).
Tuesday, October 29, 2013/Author: Vexation/Number of views (676)/Comments ()/ Article rating: No rating
GNRL Season II - Event 03

GNRL Season II - Event 03

Team BTLG: The Humble Origins, featuring "The Hand of Satan" (tm)

Δεύτερο τουρνουαδάκι Netrunner για μένα και είπα να το γιορτάσω με ένα report. FS Εξάρχεια, λοιπόν, σε ένα τουρνουά 16 ατόμων. Νot bad αν σκεφτεί κανείς ότι μιλάμε για τριήμερο και μάλιστα την επομένη του Αγίου Μήτσου, όπου η μισή Ελλάδα γιόρταζε και η άλλη μισή ήταν σε κάποιο Μήτσο, Δήμητρα, whatever.
Monday, October 28, 2013/Author: kkets/Number of views (628)/Comments ()/ Article rating: No rating
Tags:

Android: Netrunner Introduction

To Android: Netrunner είναι ένα Living Card Game, το οποίο σημαίνει ότι αγοράζεις ένα core set, και κάθε μήνα/δίμηνο βγαίνει ένα expansion με 20 κάρτες σε 3αδες από όλα τα factions, ώστε να ανανεώσεις την συλλογή σου, και φυσικά ο βασικός λόγος είναι να ανανεώσεις τα παρων deck σου, ή αν θες να στήσεις κάποιο άλλο faction deck που επιθυμείς.
Tuesday, August 20, 2013/Author: Vexation/Number of views (719)/Comments ()/ Article rating: 4.5
Tags:
Advice for the young at heart...

Advice for the young at heart...

Διαχρονικές σοφίες για όποιον θυμάται ακόμα την ζελατίνα του Core Set

Εισαγωγή
Το παρακάτω άρθρο προσπαθεί να δώσει συμβουλές σε νέους δρομείς και corporations για να βελτιώσουν το παιχνίδι τους αλλά και να μαζέψει κάποια πράγματα τα οποία είναι σημαντικά για τον κάθε παίκτη. Μπορεί αυτά να τα ξέρετε ήδη αλλά το να τα διαβάζεις βοηθάει.

Αποτελούν κείμενα που διάβασα αλλού και τα θεώρησα τόσο καλά που τα πήρα σχεδόν αυτούσια ή είναι θέματα που τα είδα αλλού και τα αναλύω εδώ.
Friday, February 15, 2013/Author: ZiNOS/Number of views (721)/Comments ()/ Article rating: No rating
RSS
12345