Scribbles

Chronos Protocol II

Chronos Protocol II

More x-posts from failblog.com

Αφού λοιπόν χωνέψαμε αρνάκια, κοκορέτσια και άλλα λαμπρά πράγματα ήρθε η ώρα να επανέλθουμε δυναμικά στο αγαπημένο μας καρτοπαίχνιδιο πέφτοντας κατευθείαν στα βαθιά, με το δεύτερο Chronos Protocol τουνουά της Αθήνας, και το πρώτο event που παίζουν κανονικά οι κάρτες του Double Time και οι νέοι κανόνες διεξαγωγής τουρνουά.
Monday, April 28, 2014/Author: Vexation/Number of views (752)/Comments ()/ Article rating: No rating
NBN: The Four Faces of Evil

NBN: The Four Faces of Evil

Breaking News: It's BROKEN :)

Η NBN, κατά γενική ομολογία, η χειρότερη εταιρία του βασικού σετ, έχει εξελιχθεί στην ισχυρότερη δύναμη αυτή την στιγμή και τον φόβο και τρόμο των απανταχού runners.

Η σχεδιαστική ομάδα του Netrunner, αποφάσισε να δώσει σε κάθε εταιρία και μία “ταυτότητα” σε κάθε εταιρία. Έτσι, η Jinteki έχει το net damage, η Weyland το meat Damage, η HB το brain damage (μάλλον το πιο αδύναμο damage αλλά με την καλύτερη identity του Core Set). Και έμεινε στην καημένη NBN το Trace, ένας μηχανισμός που έχει φανερά αποδυναμωθεί από ότι στην παλιότερη έκδοση του παιχνιδιού μιας και ο runner ξέρει πλέον ακριβώς πόσα θα πληρώσει.

Έτσι, κανείς δεν έπαιζε NBN μέχρι που άρχισαν αν βγαίνουν κάρτες και κάρτες για να την ενισχύσουν και εν το μεταξύ, περισσότερες κάρτες που χρησιμοποιούν το trace. Ας δούμε λοιπόν τις βασικές κάρτες που κάνουν την NBN να δουλεύει και στην συνέχεια ας δούμε τα 4 archetypes που αυτή την στιγμή και μέχρι να βγει ο επόμενος κύκλος και το deluxe σετ, προβλέπεται να πρωταγωνιστούν.

Friday, April 25, 2014/Author: ZiNOS/Number of views (793)/Comments ()/ Article rating: No rating
Paging Dr. Love (Athens Kotei 2014)

Paging Dr. Love (Athens Kotei 2014)

A NSFS (not safe for sanity) report for experienced people...

“Κορίτσια για πείτε μου? Το γυρνάτε το βιντζιρέλο?” Η πρωτοτυπία είναι πάντα μία καλή συνταγή για να πετύχεις αυτό που θέλεις. Έτσι και εγώ πέτυχα και μετά αυτό που επακολούθησε δεν περιγράφεται…
Sunday, April 20, 2014/Author: erevos/Number of views (789)/Comments ()/ Article rating: No rating
Chronos Protocol I: Winners Report

Chronos Protocol I: Winners Report

The Hand of Satan(tm) reveals his secrets...

Έχω ένα κακό: Δεν μπορώ να κάτσω στα αυγά μου. Δηλαδή δεν μπορώ να παίζω συνέχεια ίδια decks, πρέπει πάντα να αλλάζω και το Chronos Protocol δεν μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση. Μερικές ώρες πριν το event είχα αποφασίσει να κατεβάσω το πιστό μου Weyland το οποίο σε δύο τουρνουά που το έχω τρέξει έχει κάνει μόλις 1 ήττα (και αυτή από blackmail…) και έναν tag-me Wizzard που για το συγκεκριμένο meta το θεωρώ πολύ super. 
Friday, April 18, 2014/Author: kkets/Number of views (719)/Comments ()/ Article rating: No rating
Athens Kotei 2014 Report

Athens Kotei 2014 Report

The Way of The Crab and more tenacious stuff

Καλησπέρα μετά απο πολύ καιρό. Το τουρνουά ήταν απο εκείνα τα events που περίμενα καιρό, και αν και έχω απομακρυνθεί κάπως απο τα αγαπημένα μου non-PC hobbies, ήθελα πολύ να παίξω και να δώ τα γνωστά φατσάκια. Αναζήτησα τις δύσκολες κάρτες που δεν είχα και ήθελα απο τον Χρήστο/Τόλη/Αντώνη και Ραφαήλ κατά κύριο λόγο, και κατάφερα να φτιάξω ένα deck που τέσταρα σε 5 χαρούμενα παιχνίδια, αλλά και extensive fishbowl-testing.
Wednesday, April 16, 2014/Author: HidaHayabusa/Number of views (780)/Comments ()/ Article rating: No rating
Double Feature!

Double Feature!

Chronos Protocol and Kotei 2014 report

Oh well, another grand tournament weekend has rolled by, and despite worries to the contrary I’m still alive and somewhat sane, despite being tired as hell. Once again this was a double feature event, starting with Chronos Protocol on Saturday and moving on to the 2014 Athens Kotei on Sunday, both taking place in our familiar haunting grounds of the Stratos Vassilikos hotel. So, let’s see what transpired:)
Tuesday, April 15, 2014/Author: Vexation/Number of views (811)/Comments ()/ Article rating: No rating
BTLG Conference: Double Time (Runner)

BTLG Conference: Double Time (Runner)

Card by Card Commentary of Double Time

Wednesday, April 09, 2014/Author: Vexation/Number of views (741)/Comments ()/ Article rating: No rating
BLTG Conference: Double Time (corp)

BLTG Conference: Double Time (corp)

Card by Card Commentary of Double Time

Wednesday, April 09, 2014/Author: Vexation/Number of views (892)/Comments ()/ Article rating: No rating
GNRL - Season III - Event 04

GNRL - Season III - Event 04

Anarchy in New Angeles

Και ναι λοιπόν!!!! Ήρθε η στιγμή να δώσει φως στον σκοτεινό κόσμο του New Angeles και ένας Anarch !!Μετά από αρκετές προσπάθειες με Νoise και αφού είχαμε φτάσει πολλές φορές στην πηγή  χωρίς στάλα νερό είπα να αλλαξοπιστήσω λίγο και να δοκιμάσω την κόκκινη βασίλισσα  :P !!!!
Monday, March 17, 2014/Author: AndreasRem/Number of views (689)/Comments ()/ Article rating: 5.0
GNRL - Season III - Event 03

GNRL - Season III - Event 03

Team BLTG ups the ante in the Store Championship season...

Κλασσικά, ξεκινάμε με τα προεόρτια: αφού στο πρώτο store championship στο Μαρούσι το Κουνάβι με κέρασε πόνο κόβοντάς μου τα όνειρα με το καλημέρα και αφού οι διδακτικές μου υποχρεώσεις με κράτησαν εκτός για το δεύτερο, έπρεπε να κάνω κάτι σοβαρό. Η προοπτική του super bye και βέβαια το Von Innen Championship ήταν αρκετά δελεαστικά ώστε να υπάρχει σοβαρό κίνητρο για να ασχοληθώ.
Wednesday, March 12, 2014/Author: Peflord/Number of views (711)/Comments ()/ Article rating: No rating
RSS
12345