Welcome Guest! To enable all features please try to register or login.
Options
Go to last post Go to first unread
Offline Vexation  
#1 Posted : 02 March 2015 16:02:21(UTC)
Vexation

Rank: Administration

Reputation:

Medals: GNRL Season Winner: First Place In Overall Standings

Groups: Administrators, Registered, Registered Users, Subscribers
Joined: 28/08/2014(UTC)
Posts: 143

Was thanked: 16 time(s) in 11 post(s)
Καθώς βρισκόμαστε στην μέση των Store Championships, παρατηρείται ότι βρέχει Near Earth τυρί σχεδόν σε όλες τις πρώτες θέσεις των events, ξεκινώντας διάφορα σχόλια (κυρίως αρνητικά) για την δύναμη του συγκεκριμένου ID, αλλά ταυτόχρονα και διαφωνίες σχετικά με την παντοδυναμία του. Πρωτού απογοητευτείτε εντελώς από την κίτρινη λαίλαπα, ρίχτε μια ματιά στο παρακάτω και αν θέλετε πείτε και εσείς την γνώμη σας. Η κουβέντα για το παιχνίδι που μας αρέσει δεν κάνει ποτέ κακό.

Κατ'αρχήν, είναι το NEH δυνατό;
Ναι, είναι το άτιμο, όπως γενικότερα είναι όλο το NBN faction, γιατί συγκεντρώνει πολύ καλές κάρτες. Αλλά το NEH ξεχωρίζει, γιατί ενώ και τα άλλα IDs πάνω κάτω τρέχουν τα ίδια σπασμένα πράγματα (Astroscript, Popup Window, Daily Bussiness Show, Jackson "Must Include" Howard in faction, Tollbooth, Wraparound) η ροή που σου δίνει το τσάμπα card draw είναι πολύ σκληρό αβαντάζ, καθώς και τα 17 influence που δεν είναι καθόλου ευκαταφρόνητα. Σε όλους τους άλλους πιθανούς συνδυασμούς (ακόμα και σε custom biotics με καλύτερα ICE) πάντα κάτι λείπει, είτε είναι το καταραμένο Astroscript, είτε τα influence για το SanSan, κλπ.
Είναι όμως ανίκητο;

Προσωπικά δεν νομίζω. Κατ'εμέ, ο βασικός λόγος που οι παίχτες χάνουν από το NEH είναι ότι δεν ξέρουν να παίξουν εναντίον του. Πιο αναλυτικά, αυτό μπορεί να αναληθεί στα παρακάτω αίτια (κατά σειρά προτεραιότητας):

 • Δεν έχουν παίξει οι ίδιοι NEH και δεν έχουν καλή αντίληψη του πως ρολάρει σαν FA deck.
 • Δεν το υπολογίζουν ως βασικό meta constraint (κοινώς ότι αν είναι να πας καλά, θα πρέπει να μπορείς να το αντιμετωπίσεις) και προτιμούν να χαλάνε meta slots για πράγματα που υπό ΚΣ μπορείς να κάνεις play around (βλ. feedback filters, 3xCarapace, πολλαπλά Deus X, Infiltration, κλπ). Εντάξει, στην ψυχολογία πονάει περισσότερο το flatline, αλλά όπως διαμορφώνονται τα events περισσότερες πιθανότητες υπάρχουν να σας πατήσει 1-2 φορές το astrotrain παρά να γίνετε λαμπατέρ.
 • Δεν συγχωρεί λάθη από την μεριά του runner και περίεργα decks που δεν μπορούν να ασκήσουν την πίεση που απαιτείται.
 • Αφού βεβαιθωθούν (ή γνωρίζουν από πριν) ότι πρόκειται για NEH FA deck, οι runners κρατάνε 5 κάρτες χέρι για να feedaroun την κύρια economy swing κάρτα, το sweeps week. Είναι απαραίτητο να μείνετε στις 3 κάρτες χέρι το συντομότερο.
 • Βασικά λάθη όπως το να αφήνεις το Daily Bussiness Show κάτω, ή να σπας το SanSan πριν το πληρώσει το corp.
 • Ξεχνάνε ότι παίζει και Breaking News και μπορεί σε ένα γύρο να σπάσει ένα σημαντικό asset


Αν σας την σπάει το ΝΕΗ και θέλετε να το αντιμετωπίσετε, η βασική μου συμβουλή είναι να παίξετε και εσείς NEH. Θα αποκτίσετε άλλη αντίληψη για το τι μπορεί να κάνει και τι δεν μπορεί να κάνει, και το πιο σημαντικό, πόσο γρήγορα μπορεί να το κάνει. Μετά θα είναι πιο εύκολο να προσαρμόσετε το playstyle σας γύρο από αυτό. Αν δεν θέλετε να λερώσετε τα χέρια σας με τον κίτρινο τύπο, ειδού μερικές βασικές συμβουλές:

 • Φουλ επίθεση στην οικονομία, χωρίς όμως να βγάζετε εαυτόν εκτός παιχνιδιού. Παίχτε Wizard, παίχτε τουλάχιστον 2 imps και clone chips/deja vu για ανακύκλωση (τα imps βοηθάνε και για να κάνετε sniping τα biotic στο χέρι του), παίχτε Kim (γιατί η μισή οικονομία του είναι operation driven), και προσπαθήστε να έχετε λίγες κάρτες στο χέρι ώστε να μην μπορεί να ανακάμψει από sweeps week.
 • Μην αφήνετε κάτω το Daily Bussiness Show. Είναι που είναι γρήγορο deck, το επιταχύνει ακόμα περισσότερο.
 • Παρόλο που μπορεί να είναι βατή η πρόσβαση στο R&D (και αν είναι καλός παίχτης θα το κάνει όσο βατό χρειάζεται για να κρατάει την οικονομία σας below the curve) το ζουμί είναι στο HQ. Τα περισσότερα παιχνίδια που έχω χάσει από NEH είναι γιατί επέλεξα να κάνω multi-access στο R&D και όχι στο χέρι. True story.
 • Παίχτε Source/Fall Guy ή Chakana/Hivemind/Progenitor/Viral Breeding Ground. Ειδικά αν παίζετε control runner deck (π.χ. Stirling, spoon-kit, Angel of Cayambe, κλπ).
 • Σιφώνι, σιφώνι, σιφώνι.
 • Βρείτε απάντηση για το wraparound το γρηγορότερο, ακόμα και αν αυτό σημαίνει ότι θα σκοράρει μια ατζέντα επειδή δεν έχετε τρόπο να περάσετε το enigma.
 • Αν παίζετε παράσιτα, βασικός στόχος είναι το pop-up window. Από την μέση και μετά, δεν πρέπει να τον αφήνετε να πάει στα 7 credits (astrobiotic range)
 • Αν όλα πάνε στραβά και έχει σκοραριστεί το πρώτο astro, αλλάξτε παιχνίδι και κάντε τίμιο R&D lock. Μερικές φορές, ακόμα και αν μπορείτε να σπάσετε κάτι που κάνετε access (π.χ. Ηοward) σαν 2η-3η κάρτα στο R&D έχει νόημα να την αφήνετε, για να μην κάνει draw πράγματα που δεν έχετε δει. Αν δεν μπορείτε να κοντρολάρετε το cashflow, κόψτε το agendaflow. Αν δεν μπορείτε να κάνετε τίποτα από τα δυο, ή δεν σας έχει πάει καθόλου καλά η παρτίδα ή δεν κάνετε κάτι σωστά (deckbuilding ή playstyle). Μια φορά στο τόσο όλοι χάνουν γιατί τα άστρα δεν εναρμονίστηκαν. Τις υπόλοιπες κάτι άλλο φταίει.


Στο επόμενο pack έρχεται ακόμα πιο σκληρό meta εναντίον του, αλλά πιστεύω ότι και όπως είναι τα πράγματα παλεύεται η κατάσταση αν καταβάλετε προσπάθεια. Καλώς ή κακώς, ο μόνος τρόπος να μην σας σπάει τα νεύρα είναι η Παβλωφική μέθοδος. Σπάστε τους πριν σας σπάσουν ;)

UserPostedImage
thanks 1 user thanked Vexation for this useful post.
Roscoe on 06/03/2015(UTC)
Offline Peflord  
#2 Posted : 02 March 2015 16:38:43(UTC)
Peflord

Rank: Member

Reputation:

Groups: Registered, Registered Users, Subscribers
Joined: 28/08/2014(UTC)
Posts: 14

Thanks: 1 times
Μερικές σκόρπιες σκέψεις ως παίχτης NEH αλλά και από την άλλη πλευρά:
Ως παίχτης, θεωρώ ότι το πιο κρίσιμο κομμάτι του Game είναι ανάμεσα στο σκοράρισμα της 1ης ατζέντας και το πώς θα φτάσεις τους 5 πόντους (γιατί με NEH θα τους φτάσεις). Λογικά, η πρώτη ατζέντα θα φύγει από το χέρι, με SanSan ή Biotic. Αν είναι Astro (που ιδανικά θα είναι), το πράγμα ρολάρει πολύ. Συχνά θα "πουλήσω" ένα NAPD για να μείνει ο runner χωρίς λεφτά ώστε να βρω παράθυρο για να περάσω το Astro. Άρα το παιχνίδι παίζεται στο πόσο γρήγορα θα βρω τα 7-8 φράγκα που χρειάζομαι για να ξεκινήσω το τρένο. Αν το SanSan μείνει κάτω και περάσω και δεύτερη, χωρίς να κόψω το Counter του Astro, είναι Game Over.
Αυτό που με ζορίζει περισσότερο ως NEH είναι το Multiaccess και ειδικά σε συνδυασμό με σιφώνι. Αν ο αντίπαλος ΔΕΝ παίζει σιφώνι, αφήνω το HQ σώβρακο και σκοράρω από το χέρι. Αν πρέπει να πληρώσει 6-10 φράγκα για να δει κάρτες στο R&D είναι χαρούμενος. Αλλά απέναντι σε διπλή επίθεση (HQ+R&D) δεν την πολυπαλεύει το NEH. Επίσης, αν παίξει Opus πρώτο γύρο, ζορίζομαι πολύ, γιατί σε ένα γύρο βγάζει φράγκα, μου τρώει το PAD ή το Daily Business ή και το SanSan και έχει και κλικ bonus. Προσοχή: δεν με πειράζει το DayJob γιατί είναι once off και όταν το παίξει μου δίνει τσάμπα γύρο.
Επίσης όταν παίζω ως Noise, θα χτυπήσω την οικονομία του όσο μπορώ, θα σπάσω το SanSan (ιδανικά με imp, ακόμα και κλειστό) και θα πιέσω παντού, για να αργήσει να πάρει μπρος το τρένο. Βέβαια, όταν ο άλλος είναι σατανόχερος και τραβήξει 2 Astro ενώ εγώ τραβάω... σαλάχια, τι να κάνουμε BLTG.
Offline Hrakleaz  
#3 Posted : 02 March 2015 17:10:20(UTC)
Hrakleaz

Rank: Member

Reputation:

Groups: Registered, Registered Users, Subscribers
Joined: 01/09/2014(UTC)
Posts: 10

Thanks: 2 times
Προσωπικά έχασα από 2 σημαντικά λάθη που έκανα - imo. Ενώ είχα μια πολύ ωραία και δυνατή early πίεση (Leela ftw), η οποία μου απέφερε 4 (η μια ήταν Astro άρα ήμουν σε καλό δρόμο) agenda points, μετά υποτίμησα 2 βασικά πράγματα:

1. Άφησα να τρέξει 2 φορές το Architect, ενώ έπρεπε να σκάψω το deck μου πρώτα να βρω 1 sentry icebreaker (υποτίθεται ότι υπάρχει αυτό το καρτάκι σαν σενάριο σε αυτό το deck) και μετά να χωθώ για περισσότερα agenda points. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα, δυστυχώς να στηθεί το NEH και μετά απλά να κάνω run ρισκάροντας μέσα στο τρελό mass draw-install που είχε να τσιμπήσω καμιά agenda, με αποτέλεσμα με ένα inside job να τσιμπήσω 1 agenda point μετά από αρκετές απόπειρες.

2. Επόμενο λάθος μου; Υποτίμησα την "φτωχή" οικονομία του - που μόνο φτωχή δεν είναι -, και key cards π.χ. PAD Campaign, marked accounts και το Daily Bussiness Show, το οποίο αντί να επικεντρωθώ να τα "εξαφανίσω" από το ταμπλό, απλά τα αφήνα γιατί έλεγα "ε και τι έγινε μωρέ κλαιν". Δυστύχως, η NEH στηθήκε, έφτιαξε οικονομία και μάζεψε τους 7 πόντους που ήθελε, και άφησε εμένα να τριγυρνάω στον λαβύρινθο από servers που έφτιαξε.

Πόνεσε, έμαθα, ήδη έστησα το δικό μου NEH (κυρίως από περιέργεια και πειραματισμούς) και πάω να το λιώσω. ^_^

Don't hate the player, hate the game! :P

http://www.youtube.com/watch?v=E1-pz4VIi1M

Edited by user 02 March 2015 17:21:45(UTC)  | Reason: Not specified

Offline Donnin  
#4 Posted : 02 March 2015 18:02:58(UTC)
Donnin

Rank: Member

Reputation:

Groups: Registered, Registered Users, Subscribers
Joined: 28/08/2014(UTC)
Posts: 20

Thanks: 4 times
Was thanked: 3 time(s) in 3 post(s)
[ΦΛΕΪΜ]

Καταρχήν θέλω να δηλώσω ότι ο παίκτης Astro-NEH-Biotic ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΛΟΒΟΤΟΜΗΜΕΝΟΣ για να του "αρέσει" αυτό το αρχέτυπο. Είναι ότι πιο βαρετό έχω παίξει στο παιχνίδι όλο αυτό τον καιρό που ασχολούμαι και λυπάμαι όσους μπαίνουν στην διαδικασία να γίνουν βαρετοί για να κερδίσουν νίκες με το corp side τους! Προσοχή: Η παραπάνω ΑΛΗΘΕΙΑ παρουσιάσθηκε σε όραμα όταν έπαιξα το πρώτο μου φιλικό παιχνίδι για να δω το αρχέτυπο. Ακολούθησε εμετός και μπάφος για να γίνω. Και έφτιαξα και πιο αντρίκειο ΝΕΗ, γιατί αγαπάμε NBN.

[/ΦΛΕΪΜ]

Η μεγαλύτερη αλήθεια είναι ότι σχεδόν κανείς δεν προετοιμάζεται σωστά εναντίον NEH-Biotic, μιας και το μέτα -ιδιαίτερα τώρα- έχει πολύ πόνο και ξύλο. Και το 1xImp όσο reccuring και να το κάνεις, δεν είναι προετοιμασία. Το παραπάνω Inf δεν έδωσε τίποτα τρελό στο NEH, τίποτα παραπάνω από ότι είχε το TWIY με το 44αρι deck και τα 12 inf. Το card draw με νέο remote είναι δώρο άδωρο στον σωστό παίκτη (aka όσοι έπαιξαν μαζί μου ζήτημα εάν ποτέ κάτω είχαν δύο remotes και αυτά mid-game αναγκάστηκαν να βάλουν ice) επίσης σχεδόν in par με το 44άρι deck size του TWIY.

Τότε ρε μεγάλε παπαρο-ΝΒΝ-οπαίκτη τι άλλαξε θα μου πείτε; Οι runners. Τα id που έβγαλε ο κύκλος ήταν κάπως υπό, Nasir -γαμώ αλλά του έλειπαν κάρτες και ήθελε πολύ τύχη για tier 1-, Patel -πολύ τίμια και πολύ πίεση αλλά δεν βγήκε στο προσκήνιο ποτέ- και Quetzal -πήγε άκλαφτη - και γενικά ο κόσμος αναμασούσε παλαιές ιδέες πχ βλέπε την αθάνατη Andromeda. Γενικά δεν βλέπαμε τίποτα διαφορετικό από runners πέρα από Andro/CT και τα occasionally Noise/Wizzard με τον τελευταίο να είναι ότι καλύτερο εναντίον ΝΕΗ. Αλήθεια. Το μόνο που χρειαζόταν ήταν τρόπο να κρατήσει τον αντίπαλο κάτω από τα 7 cr.

Εν κατακλείδι, l2p ρε whinners, τα runner decks θα είναι πάντα πιο δύσκολα γιατί δεν θα είναι ποτέ proactive όπως είναι τα corp decks. Με το νέο deluxe δεν υπάρχει δικαιολογία, έφτιαξε (εάν όχι όλα τα faction) το runner side απίστευτα.

Κάρτες υπάρχουν. Βγάλτε το μυαλό σας λίγο εκτός netrunnerdb, forum και κακών/αγχωμένων plays σε βιντεάκια ανά το διαδίκτυο και ΠΑΙΞΤΕ-ΤΡΕΞΤΕ-ΚΛΕΨΤΕ-ΡΙΠΙΤ.

Ακόμα και αυτή η βαρεμάρα που λέγετε Astro-NEH-Biotic σπάει και σπάει πολύ πιο εύκολα από όσο νομίζετε.

Edited by user 02 March 2015 18:44:44(UTC)  | Reason: Not specified

Offline HidaHayabusa  
#5 Posted : 03 March 2015 13:44:07(UTC)
HidaHayabusa

Rank: Newbie

Reputation:

Groups: Registered, Registered Users, Subscribers
Joined: 28/08/2014(UTC)
Posts: 4

[ΟΦΤΟΠΙΚ]

Αν και δεν είμαι του αθλήματος, όποτε ο Χρήστος ασχολείται με trendy deck, σημαίνει οτι το εν λόγω αρχέτυπο είναι το αντίστοιχο του Έμπολα των καρτοπαίχνιδων. Σε παρόμοιες καταστάσεις, σε τώρα νεκρά καρτοπαίχνιδα, η απάντηση στο metagame ήταν πάντα οι berserkers.

[/ΟΦΤΟΠΙΚ]

Πίσω στη σοβαρότητα, ο καλύτερος τρόπος να μάθετε πως να νικάτε τα cookie cutter κουράδια, είναι να τα παίξετε οι ίδιοι. Χρήστο θες να μου φτιάξεις ένα τέτοιο για να σε προπονήσω;
Offline Vexation  
#6 Posted : 03 March 2015 22:42:48(UTC)
Vexation

Rank: Administration

Reputation:

Medals: GNRL Season Winner: First Place In Overall Standings

Groups: Administrators, Registered, Registered Users, Subscribers
Joined: 28/08/2014(UTC)
Posts: 143

Was thanked: 16 time(s) in 11 post(s)
Αν είναι να παίξεις ράννερ να σου φτιάξω 14

<3
UserPostedImage
Offline Roscoe  
#7 Posted : 06 March 2015 12:38:07(UTC)
Roscoe

Rank: Newbie

Reputation:

Groups: Registered, Registered Users, Subscribers
Joined: 28/08/2014(UTC)
Posts: 5

Thanks: 1 times
Kαλημέρα! Είπα να πω κι εγώ τα δικά μου, καιρό είχα να γράψω οτιδήποτε.

Πρώτα απ' όλα, δε θέλω να θίξω κανέναν (ελπίζω να με ξέρετε λίγο), μου αρέσει και το παιχνίδι και η παρέα, αλλά ας πούμε και καμιά αλήθεια βατσιτσέλο-βατσιτσόου.
Δεύτερον, η γκρίνια με απωθεί αφάνταστα. Για IDs, για κάρτες, για οτιδήποτε. Αν δε σου αρέσει κάτι, βρες τρόπο να το σπάσεις ή σταμάτα το παιχνίδι. Όχι γκρίνια μόνο. Επιπλεόν, είμαι εντελώς αντίθετος με οποιαδήποτε αλλαγή σε κανόνες τύπου Astroscript 3-1, Limit one per deck κτλ.
Tρίτον, άλλον τον χαλάει το Astrobiotics, άλλον τον χαλάει το tag n’ bag, εμένα με χαλάει το Personal Evolution. Aς παίξουμε όλοι HB!

Με ξεπερνά το γεγονός κάποιος να βαριέται ένα deck, μια στρατηγική και να συνεχίζει να παίζει με αυτά. Άντε να το κάνει για να πάρει και ένα SC, μέχρι εκεί. Ποιος παίζει κάτι που βαριέται και γιατί; Τα δώρα τα πήραμε όλοι (ακόμα;)! Επομένως, θεωρώ πως όποιος παίζει NEH ή οτιδήποτε, γουστάρει. Είτε την ευκολία του, είτε το γρήγορο παιχνίδι, είτε τη νίκη καθεαυτή. Και όλοι αυτοί οι λόγοι είναι σεβαστοί από μένα. Επίσης, κρίνοντας εξ ιδίων, όταν κάθε εβδομάδα παίζω 12 παιχνίδια Netrunner (τα 10 εξ αυτών στα τουρνουά), θεωρώ απίθανο να βαρεθώ οτιδήποτε ή άντε να το νιώσω μέσα στο τουρνουά που δεν μπορώ να κάνω και τίποτα.

Ως παίκτης, δεν έχω παίξει ποτέ νομίζω με Biotic Labor σε οτιδήποτε. Με ΝΒΝ έχω παίξει. Ειλικρινά, το faction σου δίνει τόσα πλεονεκτήματα που δεν έχει πολύ σημασία για μένα η κάρτα. Είχα πορωθεί την πρώτη φορά που συνειδητοποίησα πως στο ίδιο deck (Μaking News) μπορώ να έχω το FA (SanSan City Grid και Αstroscript) που τότε ήταν περισσότερο απειλή από την πλευρά της HB για μένα, το flatline της Weyland (Scorched Earth) και τη δυνατότητα για έναν τρίτο τρόπο νίκης με Midseason-Psychographics-Beale... Aπό εκεί και πέρα, έχει Wraparound για να μη χαλάει influence στο Ice Wall, Sweeps Week να ανακάμπτει από σιφόνι, Shipment from SS για να σκοράρει χωρίς λεφτά, το πιο taxing ice του παιχνιδιού (Tollbooth), in faction Jackson Howard και άλλα... Επομένως, όποιος θέλει να παίξει NBN, είτε παίξει με BL, είτε όχι, ξεκινάει πιο εύκολα σε σχέση με κάποιον που θα κοιτάξει να παίξεi οποιαδήποτε άλλη. Και αυτό ισχύει και για τα 3 IDs της. Στο τέλος στο SanSan καταλήγουν όλα -flush it all away.

Tο 17 influence κάνει λοιπόν διαφορά (σε σχέση με το TWIY πχ), γιατί έχεις χώρο να βάλεις και όλα τα ICE που δένουν το γλυκό (Eli, Architect, Lotus Field). Και για να μην παρεξηγηθώ, αυτό το θεωρώ γεγονός και cool, δεν γκρινιάζω. Όποιος γουστάρει να παίζει οτιδήποτε, είναι σεβαστό. Του καθενός του τα σκάνε διαφορετικά πράγματα... Αλλά και τα περσινά μεγάλα events ΝΒΝ τα είχε πάρει αν δεν κάνω λάθος. Επομένως δε νιώθω και πολύ τι (δεν) άλλαξε στους runners.

Το γεγονός πως όλα τα τελευταία Store Championships -πλην ενός- τα έχει πάρει NBN, είναι ένα θέμα και πιστεύω θα εξομαλυνθεί η κατάσταση, όπως έγινε και με την «παντοδυναμία» του σιφονιού. Από εκεί και πέρα, το να φτιάξω runner deck anti-NBN είναι ένα ζήτημα, γιατί αν είναι να μειώσω τις πιθανότητές μου απέναντι σε όλους για να κερδίζω το ένα ΝΕΗ deck -που βέβαια θα βγει νικητής στο τέλος, τότε δε βρίσκω νόημα. Για μένα απειλή είναι όλα. Είχα 5/6 flatlines με Blue Sun στο FShop Εξαρχείων, με μόνη ήττα στον τελικό με το Γιάννη που είχαμε ξαναπαίξει στο Swiss. Όταν ανέβηκε η Personal Evolution, μύριζαν τα ρούχα και τα μαλλιά μας καμένο δέρμα δυο μέρες μετά. Δεν είναι μόνο η NBN φόβητρο. Όπως είπατε, μέγιστη σημασία έχει το να παίξεις εναντίον της αρκετά (και για να παίξεις καλά να τη δοκιμάσεις και ο ίδιος). Και όσοι ξέρουν να το κάνουν, ας σηκώσουν και κανένα SC για να πειστώ κι εγώ πως έχει νόημα το να βάλω 2ο Imp (ο Fabregus δε μετράει, δεν αντιμετώπισε NEH).
Offline Plutonick  
#8 Posted : 06 March 2015 15:32:11(UTC)
Plutonick

Rank: Member

Reputation:

Groups: Registered, Registered Users, Subscribers
Joined: 12/01/2015(UTC)
Posts: 17

Thanks: 1 times
Was thanked: 1 time(s) in 1 post(s)
Originally Posted by: Vexation Go to Quoted Post

Αν σας την σπάει το ΝΕΗ και θέλετε να το αντιμετωπίσετε, η βασική μου συμβουλή είναι να παίξετε και εσείς NEH.


Ναι, join the dark side. Όλοι NEH! Να τρελαθεί ο Φαμπρέγκας!
Offline Plutonick  
#9 Posted : 06 March 2015 15:37:53(UTC)
Plutonick

Rank: Member

Reputation:

Groups: Registered, Registered Users, Subscribers
Joined: 12/01/2015(UTC)
Posts: 17

Thanks: 1 times
Was thanked: 1 time(s) in 1 post(s)
Originally Posted by: Donnin Go to Quoted Post
[ΦΛΕΪΜ]

Καταρχήν θέλω να δηλώσω ότι ο παίκτης Astro-NEH-Biotic ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΛΟΒΟΤΟΜΗΜΕΝΟΣ για να του "αρέσει" αυτό το αρχέτυπο. Είναι ότι πιο βαρετό έχω παίξει στο παιχνίδι όλο αυτό τον καιρό που ασχολούμαι και λυπάμαι όσους μπαίνουν στην διαδικασία να γίνουν βαρετοί για να κερδίσουν νίκες με το corp side τους!

[/ΦΛΕΪΜ]Δεν είναι καθόλου βαρέτο όταν πρώτο γύρο βάζει πάγο σε RnD, πάγο στο HQ και βάζεις και δήθεν ανέμελα ένα astro αφύλακτο...
Offline Plutonick  
#10 Posted : 06 March 2015 15:43:50(UTC)
Plutonick

Rank: Member

Reputation:

Groups: Registered, Registered Users, Subscribers
Joined: 12/01/2015(UTC)
Posts: 17

Thanks: 1 times
Was thanked: 1 time(s) in 1 post(s)
Originally Posted by: Roscoe Go to Quoted Post
Από εκεί και πέρα, το να φτιάξω runner deck anti-NBN είναι ένα ζήτημα, γιατί αν είναι να μειώσω τις πιθανότητές μου απέναντι σε όλους για να κερδίζω το ένα ΝΕΗ deck -που βέβαια θα βγει νικητής στο τέλος, τότε δε βρίσκω νόημα.


Μα προφανώς δεν είναι 'ένα' μόνο deck NEH. Είναι 1/4 του τουρνουά. Ή και παραπάνω. Οπότε αξίζει να κάνεις anti-NEH deck.


Btw, ποίος είσαι; Ο μόνος Ρόσκο που ξέρω ήταν ο βοηθός του Μπος Χογκ.
Offline Donnin  
#11 Posted : 07 March 2015 09:38:01(UTC)
Donnin

Rank: Member

Reputation:

Groups: Registered, Registered Users, Subscribers
Joined: 28/08/2014(UTC)
Posts: 20

Thanks: 4 times
Was thanked: 3 time(s) in 3 post(s)
Originally Posted by: Plutonick Go to Quoted Post
Originally Posted by: Roscoe Go to Quoted Post
Από εκεί και πέρα, το να φτιάξω runner deck anti-NBN είναι ένα ζήτημα, γιατί αν είναι να μειώσω τις πιθανότητές μου απέναντι σε όλους για να κερδίζω το ένα ΝΕΗ deck -που βέβαια θα βγει νικητής στο τέλος, τότε δε βρίσκω νόημα.


Μα προφανώς δεν είναι 'ένα' μόνο deck NEH. Είναι 1/4 του τουρνουά. Ή και παραπάνω. Οπότε αξίζει να κάνεις anti-NEH deck.


Btw, ποίος είσαι; Ο μόνος Ρόσκο που ξέρω ήταν ο βοηθός του Μπος Χογκ.


1-0.

Κάπpος :P
Offline ZiNOS  
#12 Posted : 10 March 2015 15:58:45(UTC)
ZiNOS

Rank: Member

Reputation:

Groups: Registered, Registered Users, Subscribers
Joined: 28/08/2014(UTC)
Posts: 22

Thanks: 5 times
Ωραία, δεν παίζω NEH FA και δοκιμάζω την παρακάτω λίστα που σήκωσε και SC.

Butcher Shop v4 - 1st Place Uncle's Games SC (Redmond, WA)

Near-Earth Hub: Broadcast Center

Agenda (11)
3x AstroScript Pilot Program
2x Breaking News
3x NAPD Contract
3x Project Beale

Asset (9)
3x Jackson Howard
3x Marked Accounts
3x Melange Mining Corp.

Operation (16)
3x Hedge Fund
3x Midseason Replacements
1x Reclamation Order ••
3x Scorched Earth ••••• ••••• ••
3x Sweeps Week
3x Traffic Accident •••

Barrier (3)
3x Wraparound

Code Gate (3)
3x Pop-up Window

Sentry (5)
3x Data Raven
2x Information Overload

Other (2)
2x Universal Connectivity Fee

17 influence spent (max 17)
20 agenda points (between 20 and 21)
49 cards (min 45)
Cards up to Order and Chaos

Decklist published on http://netrunnerdb.com.

Ε ΠΩΣ ΤΗΝ ΣΗΚΩΣΕ ΤΟ ΡΗΜΑΔΙ;

Λεφτά πολλά δεν έχει.

Οι agendas δεν σκοράρονται με τίποτα και τελικά απλά κάθονται στο χέρι σου, TGBT δεν έβαλε καν ο αθεόφοβος.... και μετά σου λέει πήρα SC.

3 ήττες σερί και το deck απλά ένιωθε αβοήθητο. Ή δεν ερχόταν το Midseasons, ή όταν ερχόταν, ο άλλος είχε πιο πολλά λεφτά....

Ή παίξτε NEH FA ή παίξτε άλλο corp :P. Μην ακούτε τους διαφόρους.
Offline Vexation  
#13 Posted : 11 March 2015 15:21:17(UTC)
Vexation

Rank: Administration

Reputation:

Medals: GNRL Season Winner: First Place In Overall Standings

Groups: Administrators, Registered, Registered Users, Subscribers
Joined: 28/08/2014(UTC)
Posts: 143

Was thanked: 16 time(s) in 11 post(s)
Γενικά το netrunnerDB ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΚΑ DECKS σε ένα ποσοστό 60%. γιατί είναι τίγκα στους πολεμιστές του πληκτρολογίου(tm). Είναι ο άλλος στο Nowhere Idaho και μαζεύονται 12 άτομα να παίξουν store championship που έχουν παίξει 4 παρτίδες από το προηγούμενο τουρνουά και νομίζουν ότι το meta τρώγεται με maple syrup. Το συγκεκριμένο δεν κερδίζει τίποτα από το να παίξει NEH, γιατί έχει μόνο 9 assets (εντάξει και τα 17 inf που τα χρησιμοποιεί για να παίξει το "σε παρακαλώ κάνε trigger το I've had worse - traffic accident".

Όπως έχει πει και ο λαϊκός βάρδος, "θα με δεις και θα πάθεις ατύχημα..."

Η πριονοκορδέλα του γιακουμπ με τα DRT ήταν πολύ καλή πάντως. Αλλά βλέπω μια παρέκκληση στο thread, δεν είναι το ζήτημα πως να παίξει κανείς απενοχοποιημένα το πιο φρέσκο κίτρινο τυρί, αλλά να δώσουμε μερικά τιπς στον κόσμο για το πως μπορεί να την παλέψει.
UserPostedImage
Offline Hrakleaz  
#14 Posted : 15 March 2015 14:36:00(UTC)
Hrakleaz

Rank: Member

Reputation:

Groups: Registered, Registered Users, Subscribers
Joined: 01/09/2014(UTC)
Posts: 10

Thanks: 2 times
Εγώ από το διάστημα που έπαιζα L5R και παρακολουθούσα το clan forum, μέχρι και σήμερα που παρακολουθώ netdecks για το netrunner κτλ, τα πάντα φιλτράρονται από την εμπείρια μου, (που έχω αποκομίσει από παρτίδες και από δικό μου deck building) και πάνω από όλα την λογική μου.

Edited by user 15 March 2015 19:51:02(UTC)  | Reason: Not specified

Users browsing this topic
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.

Notification

Icon
Error